Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week persoonlijk voor u bereikbaar op: 030 - 69 14 620
Condoleanceregister van

Biografie

Rouwkaart

Uitvaartdatum: Woensdag 3 juli

Op woensdag 3 juli om 14.00 uur herdenken wij Marcel in beslotenkring in de Leeuwenbergh, Servaasbolwerk 1A, 3512 NK te Utrecht. Na afloop is er aldaar een informeel samenzijn.    

Livestream

13 steunbetuigingen geschreven voor “Marcel Nuyten”

 1. Janny Koppens, oud FNV

  Tja zo had het niet mogen aflopen.
  Sterkte en gecondoleerd aan familie en vrienden.

 2. peter en lian

  martine, tomas en bregje;

  Gecondoleerd met Marcel, die we hebben leren kennen door adrie, zijn goede vriend en wandelmaatje.

  We wensen jullie veel kracht voor de komende tijd.

  Lian Roefs van Pinxteren en Peter van Pinxteren.
  La Font den Carros , communidad Valenciana te ES

 3. Hans van den Wijngaard

  Lieve Marcel, hallo kameraad,
  Bedankt voor de onvergetelijke korte en soms ook langere momenten. Je goede vragen, opmerkingen en humor. Ik ben blij dat we een paar culturele dingen samen hebben beleefd. Walk on werd zojuist gezegd tijdens de herdenkingsdienst en ik denk dat je dat maar moet blijven doen. Tijdens mijn wandelingen zullen mijn herinneringen aan jou nog wel eens naar boven komen. Bedankt dat jij mede die herinneringen zo mooi hebt gemaakt. Tot ziens!

  Hans van den Wijngaard

 4. Hélène en Toine Tates

  Martine, Thomas en Bregje, van harte gecondoleerd met het plotselinge en bizarre verlies van Marcel. Hij zal altijd in onze herinnering blijven voortleven. Blijven voortleven als een mooi, oprecht en sociaal mens. Wij zijn blij hem gekend te hebben!! Heel veel sterkte gewenst.

 5. Heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Marcel was een hele fijne collega. Ik heb met Marcel een gedeeld verleden van ongeveer kwart eeuw vakbondswerk bij de FNV. Soms werkten we nauw samen, dan weer stonden we in ons werk wat verder van elkaar af. Soms zagen we elkaar in informele sfeer. Bevlogen, intelligent, belangstellend, sympathiek, gezellig. Het noodlot heeft ons een geweldig mens ontnomen. Nogmaals, veel sterkte.

 6. Jeroen de Glas

  Wat een verlies. Als voormalig “jongeren-vertegenwoordiger” bij de FNV vond ik in Marcel een oudere “bondgenoot”. Echt een lieve en betrokken man. Ik wil graag de nabestaanden (In het bijzonder ook Bregje, die ik op een andere werkplek heb leren kennen. De wereld is klein.) heel veel sterkte wensen!

 7. Jacob de Vries

  Gecondoleerd met dit enorme verlies. Marcel heeft mij, als collega vakbondsbestuurder, vaak geholpen als het om arbeidsvoorwaarden voor uitzendkrachten ging. Daarnaast wisten wij elkaar te vinden op vakbondsbijeenkomsten, waar wij altijd een momentje vonden om met elkaar van gedachten te wisselen. Het was een fijne collega.

 8. Hanneke de Vries

  Lieve Marcel, wat heb ik mooie herinneringen aan jou toen wij collega’s waren bij Bondgenoten. Als laatste met jou en Fransien overblijven op een terras na een etentje met collega’s, borrelen na afloop van de 1 mei-viering, jouw gezelligheid en mooie verhalen. Met jou was het altijd een feestje. En je was een inspirerende vakbondsbestuurder. Helaas kan ik niet live bij de herdenkingsdienst zijn, maar ik zal het online volgen en een biertje op jou nemen. Ik hoop dat de dienst straks tot steun zal zijn voor je lieve vrouw Martine en je zoon Thomas, op wie jij altijd apetrots was.

 9. Mariëtte van der Neut

  Marcel wat erg dat je op vakantie op Samos nooit meer terugkwam van een wandeling. Ik ben blij dat ik een aantal jaren met je heb mogen werken. Je was bevlogen en een zeer geliefde collega van menigeen bij de FNV. Ik heb genoten van je vriendschap en collegialiteit en ben blij met alles wat ik van je heb geleerd. Ik zal je missen. Adios Amigo ❤️

 10. muike mutsaers

  Voor Martine en Tomas en alle andere dierbaren van harte gecondoleerd. Marcel was een studiegenoot en in mijn latere leven soms aan de zijlijn aanwezig. Het bedroeft me dat hij zo plots is heen gegaan. Ik zal hem ook in het Utrechtse missen.
  Hartelijke groet,
  Muike Mutsaers

 11. Marije Scheffers

  Als voormalig collega bij FNV Bouw heb ik een tijdje fijn samengewerkt met Marcel en daaraan goede herinneringen overgehouden. Ik wens de naaste familie en andere dierbaren heel veel kracht toe om het plotselinge verlies van Marcel met elkaar te dragen en elkaar daarin tot steun te zijn. Mijn intense medeleven.

 12. Hendrik Hiddes Goinga

  Een vriend;
  Je hebt iemand nodig
  stil en oprecht
  die als het erop aan komt
  voor je bidt of voor je vecht
  pas als je iemand hebt
  die met je lacht en met je grient
  dan pas kun je zeggen:
  ‘k heb een vriend.

  Ja marcel graag was ik erbij geweest

  Pas als je iemand hebt
  die met je lacht en met je grient
  dan pas mag je zeggen:
  ‘k heb een vriend.

  Hendrik Hiddes

 13. Ruud op de Weegh

  Marcel jongen toch. Er zijn er voor mij geen woorden voor. Ik ben in de gelegenheid gesteld om straks afscheid van je te nemen en daar ben ik heel dankbaar om. Je bent nu op reis gegaan. Als het mijn beurt is, drinken we dan samen nog een pintje daar boven?
  Ik wens iedereen heel veel sterkte. Ayo, kerel. 🙏🏻

Plaats een steunbetuiging

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaart u problemen met het plaatsen van een steunbetuiging? Vertel het ons a.u.b. via het contactformulier

Scroll naar boven

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen