Condoleanceregister van

Biografie

Rouwkaart

Uitvaartdatum: Donderdag 17 oktober om 15.00 uur

  De plechtigheid zal plaatsvinden op donderdag 17 oktober om 15.00 uur in de aula van crematorium Zeister Bosrust, Woudenbergseweg 46 in Zeist.   Na afloop ontmoeten we u graag in Restaurant Bistro Jan, Woudenbergseweg 17 in Zeist.   U kunt de plechtigheid ook volgen via livestream met onderstaande link.

Livestream

4 steunbetuigingen geschreven voor “Henriëtte van de Kamp – Westera”

  1. Lieve familie van de Kamp en Allende daar bij horen,
    Heel veel liefs, sterkte en mijn condoleances.
    Graag had ik bij de plechtigheid geweest ( net als bij je vader )Toen redde ik het wel, nu helaas niet. Oud worden kan best leuk zijn maar ziekte pijn en afscheid nemen is wel een heel nare kant ervan.
    Toen ik niet meer in Zeist woonde zagen we je moeder en vader minder maar de band bleef sterk. Grappig is ook dat onze hobby’s hetzelfde waren. Skiën,tennissen en bridgen
    Ik wens jullie heel veel sterkte, zo vlug na elkaar beide ouders te verliezen. Maar in je gedachten laat je ze niet kwijt.
    Mooi dat ik de dienst toch kon volgen via internet.
    Liefs , Nan van de Kamp , dochter van oom Dirk

  2. jennifer van loghem

    Zóveel meer dan meer dan zestien jaar de overbuurvrouw op de PvW. Eerlijk, uitgesproken en trouw. Met heel veel bewondering en nog veel meer dank. Goede reis, veel liefs en mooie herinneringen voor allen die je lief zijn.

  3. Marcel poelsma

    Lieve familie,

    Ik heb alleen maar goede herinneringen. Bedankt Henriette, mevrouw van de Kamp, voor alles wat je, samen met Jan, voor mij gedaan hebt. Wat een fijne familie. Gedurende mijn jeugd ben ik veel over de vloer geweest, altijd welkom. Mocht mee op vakantie als “5e zoon”. De mooiste vakanties van mijn leven gehad in Friesland samen met de familie van de Kamp.
    Ik wens de rest van de familie sterkte in deze moeilijke tijd.

    Marcel Poelsma

  4. Cynthia & Dick Nooteboom

    Lieve familie
    Voor ons is het nog moeilijk te bevatten dat wij Henriette niet meer in ons midden hebben. Geen bezoekjes meer, geen discussies meer, geen herinneringen meer ophalen.Na meer dan 50 jaar, met Jan en Henriette lief en leed met elkaar gedeeld te hebben, zullen wij dat erg missen.
    Wij wensen de jongens en hun familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Wij zullen de mooie momenten koesteren die wij met elkaar beleefd hebben.

Plaats een steunbetuiging

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaart u problemen met het plaatsen van een steunbetuiging? Vertel het ons a.u.b. via het contactformulier

Scroll naar boven

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen