Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week persoonlijk voor u bereikbaar op: 030 - 69 14 620

Melden

Voor het melden van een overlijden in regio Zeist en Utrechtse Heuvelrug zijn wij dag en nacht bereikbaar op ons nummer: 030 – 69 14 620. Zijn wij niet op ons kantoor, dan staat dit nummer doorgeschakeld naar onze mobiele nummers. Daardoor is altijd één van ons beschikbaar om u te helpen.

Bij een overlijden thuis is het van belang uw huisarts of de doktersdienst te bellen. Nadat zij het overlijden in Zeist e.o. hebben geconstateerd, wordt de overlijdensverklaring door hen opgesteld en mag de overledene verzorgd en/of overgebracht worden. Wij zijn hiervoor altijd bereikbaar en we overleggen met u over de eerste zorg die dan gewenst is.

In het ziekenhuis, verzorgingshuis of hospice wordt deze melding door de dienstdoende medewerkers gedaan. Het is belangrijk dat u zich tijdig laat voorlichten over wat de instelling voor u kan doen wat de laatste verzorging betreft. Doen zij dit zelf of assisteren wij daarbij? Mag de overledene nog op de kamer verblijven? En wat is er in de komende periode mogelijk wat betreft de opbaring en de bezoekmogelijkheden?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.

Scroll naar boven

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen