Dankwoorden

Mevrouw Godthelp

Absoluut keurig. Ze waren heel erg betrokken en het is heel erg netjes gegaan. Ik heb mij ook heel erg veilig gevoeld bij hun. Alles werd aangereikt, ik ben echt ontzorgd.

Atty Doornekamp

Het was heel goed, ik kan niet anders zeggen. Ik heb er een heel fijn en goed gevoel bij. Mijn ouders zijn jaren geleden ook door Voorneveld begraven en toen was het ook zo goed. En ook Zeister Bosrust was heel fijn. Als we gingen fietsen was dat altijd de route die we namen. Ja, ik heb een hele goede ervaring met Voorneveld.

A. Alberts

“In één woord, Geweldig. Ik zou iedereen Voorneveld aanraden. Prettig en heel fijn samengewerkt. Een hele fijne dienstverlening en we zijn enorm ontzorgd, alles ging eigenlijk vanzelf.”

Diny Castermans

“Ik ben ongelooflijk blij met de zorg, Willem Voorneveld ken ik vanuit de parochie, wat het fijn maakte. Het is allemaal heel goed gegaan. Ook over Doryan zijn we heel tevreden, warm en discreet. Een mooier afscheid konden we niet wensen met prachtige muziek. We zijn ontzettend dankbaar voor de inzet en de verzorging.”

De heer Burkunk

“Het was echt prima, echt professioneel. De persoonlijke noot van Willem was daarbij ook heel fijn. Voorneveld is een professioneel familiebedrijf met jaren ervaring.”

Meneer Meuwese

“We hebben aangegeven wat we wilden rondom de uitvaarten zijn er zelf erg actief mee bezig geweest. Willem Voorneveld heeft zich keurig op afstand gehouden, als achterwacht. Heel fijn. De verzorging was ook heel goed geregeld, keurig gedaan.”

Mevr. Reuhman

“We kijken terug op een hele mooie en goed verzorgde uitvaart. Met een rustige warme man als begrafenisondernemer. Al met al kijken we terug op een fijne dienst waar onze moeder vast met trots van boven mee heeft gekeken.”

Mevr. Eijsbroek – Sipman

“Mijn zus en ik hebben het grotendeels samen gedaan, waardoor meneer Voorneveld grotendeels op de achtergrond was. De dingen die hij heeft gedaan waren goed en als ik kijk hoe iedereen heeft gereageerd, is het goed gegaan. Ik stel het ook zeer op prijs dat hij ons de ruimte heeft gegeven. Iedereen was geraakt en tevreden”

Maaike Broersma – de Winter

Het was geweldig, ze hebben het heel goed gedaan. Bij deze wil ik, Doryan nog  bedanken. Niks was te veel en ook in het crematorium was alles keurig geregeld. Bij deze dus.

Mevrouw van Schuppen – Thomasen

“Ik had Willem en Doryan al eens meegemaakt en dacht stel dat, dan willen wij Voorneveld ook. Het was heel netjes en ik wist ook hoe we het hebben wilden. We hebben er een goed gevoel aan overgehouden.”

A. van Doorn

“Het was perfect en zoals hij graag wilde. Ook over de begeleiding zijn we zeer tevreden. Iedereen kon meedenken, het was mooi, zoals het moest wezen.”

Mevr. Hordijk

“Het is zo goed verlopen. Doryan was jong, maar heeft het zo goed gedaan. Elke ochtend kwam hij bij mij langs of alles goed was, maar ook hoe het met mij ging. Ook in de familiekamer was het zo rustig en fijn. Heel troostvol. Als mijn tijd mocht komen, dan wil ik het precies zo.”

Isabella Costin

“Het is allemaal fantastisch gegaan! Het was zo fijn dat ik Doryan en Willem al langer kende. Doryan heeft me heel goed geholpen.”

Elisabeth de Charon de Saint Germain

“Ik heb het heel, heel bijzonder gevonden. Het was zeldzaam, de combinatie van betrokkenheid enerzijds en doorzetten anderzijds. Er zit echt hartewarmte in de wijze waarop ze je helpen. Wij voelden daardoor de ruimte om het helemaal te doen op de manier die wij wilden en ook hoe onze vader het gewild zou hebben.”

Arine van Geijn

“Het was heel prettig, absoluut prettig. Alleen maar lof, en het was erg in de geest van mijn moeder. Alles dat ik wilde is gebeurd. Het was klein maar heel intiem.”

Mevrouw R.

“Ik vind Voorneveld ongelooflijk goede mensen. Zij zijn fantastisch, heel bescheiden en hebben ongelooflijk goed gecommuniceerd. Ik kan niet anders zeggen, ik was een bevoorrecht mens. Het afscheid in de tuin en de catering buiten paste helemaal in de sfeer van mijn moeder.Ik zou Doryan en zijn lieve vader bij deze willen complimenteren.”

Mevr Dekker

“Geweldig, heel persoonlijk, heel fijn. Hij was er gewoon als mens en uitvaartverzorger. Het was heel fijn en ik kan er met dankbaarheid op terugkijken. Het was gewoon een arm om me heen!”

Mevrouw Hissink

“Het afscheid was heel ongedwongen, niet op een traditionele manier maar ik vond het heel mooi. Hierbij bedankt ik ook Willem Voorneveld, hij is zo goed met ons omgegaan. Wat een lief mens is hij. Ook al werkt hij al lang in dit vak, hij weet heel goed met mensen om te gaan.”

Mevr Huisman-Roghair

“Ze zijn heel goed in hun werk, niets op aan te merken. Alleen maar positief over zowel vader als zoon. Dank”

A. Alberts

“In één woord, Geweldig. Ik zou iedereen Voorneveld aanraden. Prettig en heel fijn samengewerkt. Een hele fijne dienstverlening en we zijn enorm ontzorgd, alles ging eigenlijk vanzelf.”

Fam Bisscheroux

“De begeleiding van Doryan Voorneveld was heel fijn. De vlotheid waarmee hij contact met ons op nam, was heel prettig en er was ook alle begrip. Een kleine onderneming past bij ons als familie. Willem Voorneveld heeft de uitvaart van onze vader begeleid en ook dat was heel fijn en prettig, met name de begeleiding en ondersteuning toen voor onze moeder.”

Y. van Stijn

“De crematie van mijn vriendin heeft Voorneveld helemaal perfect met ons geregeld. Zo netjes. Ze hebben het heel goed gedaan. Wij willen graag dat onze uitvaart ook door hun geregeld wordt.”

G.J. Hoitink

“Ze waren er als het nodig was, maar wel op de achtergrond. Heel passend.”

De Ruyter de Wildt

“Prima, uitstekende service, op een vriendelijke en professionele manier. Niets dan lof.”

Hermien Busschbach

“Alles wat we bedachten is gerealiseerd. Het was prima, flexibel en heel netjes.”

Mevr van Dijk

“We wisten hoe Voorneveld Uitvaartzorg werkt en wat we konden verwachten. Over de uitvaart zelf zijn we erg tevreden. Het is heel goed en fijn geweest. Alles is geweldig gegaan. Wat ook heel fijn was, dat de condoleance bij ons thuis kon plaatsvinden en mijn dochters bij de laatste verzorging hebben mogen helpen.”

Joyce Marchal

“Het was zo mooi en fijn, binnen een uur hadden we de begroting. Het was een hele prettige samenwerking, ook naar mijn moeder toe, heel fijn en mooi.”

Fam van den Brink

“Het is precies zo gegaan zoals we wilden en het was helemaal perfect geregeld. We wilden het graag bij “Voorneveld” en dat is ook gelukt, heel fijn.”

fam van Barneveld

“Super! We hebben allemaal iets gedaan en Voorneveld heeft dat uitstekend begeleid en gecoacht en het ons zelf laten doen. Hij was op een gepaste manier op de achtergrond. Over de hele gang van zaken zijn we dik tevreden! Dank hiervoor.”

Familie Broekhof

“Het was een heel stijlvol en mooi afscheid.”

Familie Glaser

“Alles voldeed volledig aan onze verwachtingen. Voorneveld heeft ook de uitvaart van onze vader geregeld en dat is ons zo goed bevallen dat het geen enkele vraag was wie de uitvaart van onze moeder zou moeten regelen. We zijn zeer tevreden. We kunnen hen iedereen aanbevelen.”

R.E. Smith

“Niets dan lof. We waren heel erg tevreden en weten dat ze hun uiterste best doen. We kennen elkaar goed en weet dat niets hun te veel is. Fantastisch!”

Mevrouw O.

“De dienst was heel keurig verzorgd en daar ben ik erg blij om. Wat jullie gedaan hebben voelt goed, het was heel goed verzorgd.”

Zoë Frederiks

Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets van zo dichtbij mee heb moeten maken, maar ik vond Doryan super fijn en meedenkend. Ik hoor vaak van andere dat uitvaartondernemers niet zo fijne mensen zijn, maar dat was nu echt anders. De dag van de uitvaart was het best spannend, maar het was het laatste wat ik voor mijn moeder kon doen en ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Hans Stolp

“Ik wil jullie – mede namens Wilma – heel, heel hartelijk bedanken voor de manier waarop jullie de uitvaart van Harm hebben begeleid en verzorgd. We waren in onze wensen heel uitgesproken, en jullie hebben ons daarin steeds weer ondersteund en het afscheid mogelijk gemaakt dat wij voor onze Harm in gedachten hadden. Maar vooral ook jullie warmte en hartelijkheid heeft ons geraakt en goed gedaan. Dank jullie wel: ik zal dit geschenk van jullie aan ons altijd koesteren in mijn hart.”

Monique Blankenstein-Pauw

Fantastisch, Voorneveld is geweldig, echt mijn complimenten. Iemand vroeg mij: wat geef je hun voor cijfer, van 1 tot 10? Dan is het een echte 10! Ik kan er zo mooi op terugkijken en ook mijn Willem had het fantastisch gevonden. Ook dat ik de sleutel heb gekregen van het Afscheidshuis voor de familiekamer, de sfeer en kleuren daar: zo rustgevend. Zoals Doryan en zijn vader ook zijn: ze stralen echt rust uit.

Chiel Baarveld

De uitvaart was mooi. We hebben het, samen met mijn broer, mooi vorm gegeven. We waren er ook blij mee dat er nog veel mensen waren en te zien wat ze betekent heeft. De begeleiding was uit de kunst. Heel plezierig, ja echt groots. Het is allemaal heel goed gegaan.

Mw. Gaasbeek

We zijn heel erg over jullie begeleiding te spreken. Willem heeft ook de uitvaart van mijn ouders had begeleid. En wat een fantastische nieuwe eigen plek hebben jullie nu. . Ik ben zo trots hoe het is gegaan en dat we allemaal hebben gesproken. En Willem zijn begeleiding: wat warm en mooi allemaal, mede dankzij hem is het zo mooi geweest.
Scroll naar boven

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen