Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week persoonlijk voor u bereikbaar op: 030 - 69 14 620

Locatie en catering

Naast de gebruikelijke aula’s bij crematoria en begraafplaatsen zijn er tal van mogelijkheden om een persoonlijk samenzijn vorm te geven in onze regio Zeist en Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. Graag nemen wij u mee in enkele voorbeelden.

Locatie

Een uitvaartdienst of afscheidsbijeenkomst kan plaatsvinden bij een crematorium of begraafplaats. Er zijn in de omgeving nog veel andere mooie en bijzondere plekken waar de uitvaartdienst kunnen vormgeven. In uw eigen favoriete restaurant, zaal of midden in de natuur in een speciale tent. Met elkaar hebben we de tijd om de sfeer zo neer te zetten die voor u passend is. Ook in huiselijk sfeer of in de tuin. Onderstaande links bevatten een aantal uitvaart locaties waar we gebruik van kunnen maken om u een idee te geven.

Catering

Niet alle uitvaartlocaties beschikken over een eigen catering voor de consumpties rondom de uitvaart. Al vele jaren werken wij samen met James Catering die gewend is bij   bijzondere locaties en gelegenheden te werken. In overleg met elkaar is vaak veel mogelijk. Ook als de voorkeur uitgaat naar uitsluitend biologisch(dynamische) producten.

Scroll naar boven

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen