Persoonlijk aandenken

De uitvaart is een indrukwekkende gebeurtenis die emoties oproept. Het kan prettig zijn om tastbare herinneringen aan de uitvaart te hebben, bijvoorbeeld in de vorm van een fotoboek of een videofilm.

Persoonlijk aandenken

Wij werken al langere tijd samen met fotograaf Carilijne Pieters. Zij is als geen ander in staat zich op de achtergrond op te stellen om met haar camera het gevoel en de emotie van die dag vast te leggen. Waardoor families een tastbare herinnering overhouden, die tevens hulp kan bieden bij het verwerkingsproces.

‘Een omhelzing, een hand op een schouder, een licht ontstoken. Beelden van troost, die zoveel kunnen zeggen. Iemand zei ooit tegen mij: “Je hebt gevoel voor gevoel.” Iets wat mij, denk ik, goed omschrijft en waardoor het werken als afscheidsfotograaf bij mij past. Ik werk met veel respect en met oog voor detail en voor de liefdevolle momenten in het gedeelde verdriet. Het raakt mij als ik zo dichtbij een familie mag zijn en iets voor ze mag betekenen door een aandenken te creëren en daardoor soms kan bijdragen in het verwerkingsproces. Dit doe ik met veel rust en inleving en met gepaste afstand. Een afscheidsreportage is waardevol voor iedereen die (niet) aanwezig kon zijn bij de ceremonie.”

Als u liever niet kiest voor het vastleggen van de uitvaart op beeld maar wel op zoek bent naar een tastbare herinnering dan zijn er ook andere vormen te vinden. Zo maakt illustrator Nine van Vuren prachtige levensboeken. Een boek gemaakt aan de hand van uw eigen levensverhaal. Een heel waardevol en persoonlijk document voor geliefden en dierbaren.

Scroll naar boven

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen