Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week persoonlijk voor u bereikbaar op: 030 - 69 14 620

Disclaimer

Gebruik van de website www.voorneveld-uitvaartzorg.nl

Voorneveld Uitvaartzorg te Zeist besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie op haar website. De inhoud en functionaliteit worden zorgvuldig gecontroleerd en geactualiseerd, echter juistheid wordt niet gegarandeerd.

Bezoekers kunnen aan de verstrekte informatie geen rechten ontlenen. Voorneveld Uitvaartzorg kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de website of voor het gebruik hiervan en aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enige schade die ontstaat door gebruikmaking van de op deze website verstrekte informatie.

Deze website kan voor uw informatie verwijzen naar producten, diensten, websites of publicaties van derden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud daarvan.

Informatie gebruiken

Voorneveld Uitvaartzorg behoudt zich alle rechten voor, waaronder auteursrechten en merkrechten, met betrekking tot op de website gepresenteerde informatie, zoals teksten, afbeeldingen, grafisch materiaal en logo’s. Het niet toegestaan om de inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Voorneveld Uitvaartzorg over te nemen, te vermenigvuldigen, te distribueren of openbaar te maken.

Wijzigingen

Voorneveld Uitvaartzorg behoudt zich het recht voor om de informatie op de website (inclusief de tekst van deze disclaimer) te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Voorneveld Uitvaartzorg

KvK nummer 92571174

27 juni 2023

Scroll naar boven

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen